Emma's Wereld.nlEmma's Wereld

Terug

Little Foot company, trendy leren slofjes voor het gezonde manier van lopen aanleren vanaf het begin!   

De slofjes begeleiden uw kind tijdens de eerste pogingen om te kruipen en zijn een grote hulp bij het leren lopen. Later zijn ze ideaal voor thuis, op de kleuterschool of tijdens de peutergym. Voor onze klanten zorgen wij ervoor om alleen te kopen leer van Italiaanse specialisten. Onze kruipschoenen worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Wij gebruiken alleen zeer duurzaam nappaleer. Alle schoentjes worden in Duitsland met de hand gemaakt. Iedere schoen is dus uniek!

 

 

STERNTALER  

Als één van de toonaangevende fabrikanten van speelgoed en textiel voor baby's en kleine kinderen, is het ons doel om de wereld van de kinderen te begrijpen, zodat zij de wereld begrijpen. Vanuit deze nieuwsgierigheid, onze aandacht voor detail en onze zin voor verantwoordelijkheid vertaald kennis en variëteit zich in creativiteit en kwaliteit.

Kwaliteit die voor hoogwaardige, niet-toxische materialen, voor hoog technisch niveau van afwerking en ook voor de productie omstandigheden zelf staat.

Wij werken daarom met de ICTI Code (International Council of Toy Industries) en hebben we als een van de eerste duitse fabrikanten de gehele speelgoed productie locaties laten certificeren.

Motto:  Vertrouwen. Gisteren, vandaag en morgen.

Het bedrijf HEBA-Duitsland, een familiebedrijf gevestigd in Linden in het hart van de deelstaat Hessen ,wil naast functionaliteit ook met kwaliteit overtuigen. De kleintjes zijn het belangrijkste. Daarom zijn alle items in het assortiment met grote zorg en aandacht geselecteerd en aangepast aan de behoeften van baby's en jonge kinderen. De kledingstukken zijn getest op schadelijke stoffen en het speelgoed op hun functionaliteit. Het speelgoed stimuleert de motoriek van de kleintjes en helpt bij het ââ�¬â�¹Ã¢â�¬â�¹leren lopen. Het speelse leren is het motto van HEBA-Duitsland en uw kind  krijgt de middelen die het daarvoor nodig heeft!

FIXONI is een skandinavische merk. Fixioni collecties zijn verdeeld in drie submerken: Little Bee, Babytales en Backyard.

FIXONI Little Bee is de collectie voor de kleinste kleintjes. De collectie is verkrijgbaar in maat 32 tot 50. Productontwikkeling is een hoge prioriteiten FIXONI Little Bee wordt daarom samen met een verpleegkundige ontwikkeld om te garanderen dat de ontwerpen overeenkomen met de behoeften van de premature kinderen.

FIXONI Babytales is kleding voor baby's in de leeftijd van 0-9 maanden. De producten zijn verkrijgbaar in maat 50-74. De producten in de collectie hebben zowel een klassieke als een moderne uitstraling. Daarom heb je altijd een groot keuze aan producten om uit te kiezen. Geef u de voorkeur aan de traditionele, roze en blauwe baby look of de nieuwste tendensen van sterke kleuren en bijzondere prints. Een duurzame keuze van de materialen en een hoog niveau van comfort blijft op de eerste plaats komen.

FIXONI Backyard is kleding voor kleine peuters. De collectie is verkrijgbaar in maat 56-104. Heldere kleuren, zachte materialen en een groot scala aan producten kenmerken het FIXONI Backyard assortiment. Alle kleding in de FIXONI Backyard collectie is ontworpen voor het praktisch aan- en uitkleden van uw kind. Functionaliteit, perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid in combinatie met oog voor detail maken FIXONI Backyard een veilige keuze als u wilt dat de beste binnen de kleding van Scandinavische kinderen.

Aden+Anais.

De collectie Aden+Anais staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen en is een absolute mummie must have. De meest bekende producten zijn de populaire swaddles, de multifunctionele en wereldberoemde babydoeken. Alles is van  een hoge kwaliteit muslin katoenen. Hoe vaker je de Aden+Anais producten wast, hoe zachter ze worden!